Mięso
W przemyśle mięsnym mamy przede wszystkim do czynienia z mocno zabrudzonymi pojemnikami. Ponadto surowe wymagania higieniczne w tym przemyśle wymagają specjalistycznego rozwiązania w zakresie mycia pojemników.
Poprzez wieloletnie doświadczenie w tej branży, Numafa posiada rozległą wiedzę w myciu:
- Pojemników E1, E2, E3
- 200/300 litrowych wózków standardowych (cymbry) i V-magi
Dobór właściwego rozwiązania technologicznego jak i odpowiednich parametrów mycia jest sprawą kluczową, aby zaoferować efektywne mycie z pozostałości mięsa, białka, tłuszczu i krwi.
Potencjalne rozwiązania można znaleźć na poniższych linkach. Oczywiście, można również skontaktować się z jednym z naszych pracowników sprzedaży.
Odpowiednie maszyny:
Myjki Pojemników:
50 - 2000 pojemników na godzinę - od małego do średniego zabrudzenia (ECM)
500 - 5000 pojemników na godzinę - od średnio do silnego zabrudzenia (ECM Q)
1.500 - 7.500 pojemników za godzinę - silne zabrudzenia (ECM P)
Myjki Kontenerów
6-20 kontenerów na godzinę ( CWM 200) – 200litrowe cymbry
6 - 25 kontenerów na godzinę (CWM 1000) - 1000litrowe kontenery
50 - 125 pojemników na godzinę (CWM DLT) - 1000litrowe pojemniki
Myjki Palet
Pionowa (PWMV)
Pozioma (PWMH)